Erse kablo tekst

Erse Kablo

ERSE KABLO, producent van draad en kabel voor de elektrotechische industrie, is in 1996 opgericht. Het hoofdkantoor is gevestigd in Istanbul en de fabrieken staan in Silivri.
Bij Erse Kablo staat kwaliteit en duurzaamheid bovenaan. Het kwaliteits management systeem volgens ISO 9001:2000 is gecertificeerd door zowel NQA als VDE.

Vrijwel alle producten voldoen aan de product keurmerken zoals die er zijn: VDE, MPA, ABS, Rina, Veritas,TUV, TSEK, TSE en RoHS.

Erse Kablo produceert zowel niet halogeen vrije als halogeenvrije kabel waarbij de laatse groep de voorkeur geniet. Dit alles in het kader van het millieu bewust zijn van deze producent.
Inmiddels exporteert Erse Kablo haar producten naar meer dan 40 landen.

De product range bestaat uit:  

Eind september dit jaar heeft Erse Kablo haar derde nieuwe bedrijfshal geopend. In deze hal worden vnl. signaal en stuurstroom-kabels geproduceerd.

Certificering van functiebehoud kabeldraag systemen met functiebehoudkabel.

In de NPR 2576:2004 staat:

De prestatie-eisen m.b.t. functiebehoud kunnen alleen dan worden gehaald wanneer er sprake is van een kabel met functiebehoud in combinatie met het kabeldraagsysteem
met functiebehoud en bevestigings materiaal met functiebehoud gemonteerd tegen een ondergrond die ook aan deze prestatie-eis voldoet.
Al in 2012 hebben Erse Kablo en OBO Bettermann het cerficaat MPA NRW Nr. 210006268-1 behaald. De test die wordt uitgevoerd om dit
certifaact vlgs. DIN 4102-12-1998-11 te verkrijgen ziet U in het ondertstaande filmpje.

Indel Technische Handelsonderneming B.V. logo
Indel Technische Handelsonderneming B.V.
Merken
Indel Technische Handelsonderneming B.V. logo
Indel Technische Handelsonderneming B.V.
grayle_logo
eec-electronics
gacia
bals
Erse
logo-ardic

© Indel Technische Handelsonderneming B.V. 2021 | KVK: 56699034 | BTW: NL852270677B01 | Leveringsvoorwaarden | Site-Index